Pozor, vorvaň prichádza

pridal WonderWoman 30.7.2016 o 18:33


1

Asi nie je ťažké uhádnuť, o ktorého vorvaňa ide.

Takýto vorvaň je totiž momentálne v Hollywoode len jeden. A dúfajme, že žiaden podobný sa tam už ani neobjaví. Je ním Blac Chyna a nenazývam ju samozrejme vorvaňom kvôli jej tehotenskému bruchu, ale kvôli jej obriemu zadku. Ten má v obľube napchať si zakaždým do čo najobtiahnutejších šiat, takže keby titulnú fotku otočím hore nohami, bol by jej zadok tehotné brucho a brucho by bolo zadok. Chápete. Priložím vám to  pre istotu do galérie.

Neviem, ako sa Chyna dokázala narvať do tých úzkych šiat, ale nejakým zázrakom sa jej to podarilo, a tak si v piatok vyšla na stretnutie s kamošmi do Los Angeles. Zamatové (alebo aký podivný materiál to je) šaty doladila čiernymi žabkami a sama samučičká sa vybrala za svojimi fellaz. Neviem, kde sa jej schovali, ani kde bol Rob, ale možno len doma nahadzoval ich vymazané spoločné fotky na svoj Instagram. Obrovská hádka z minulého týždňa je už ale vraj zažehnaná a holubičky sú stále spolu. Najbližšiu drámu tipujem tak mesiac po pôrode, isto sa medzi nimi niečo ďalšie zomelie. Sledovanosť ich reality show predsa musí stúpať, no nie?

No nájdi rozdiel oproti titulke

1 – kópia

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk