Rihanna v Paríži

pridal WonderWoman 31.7.2016 o 10:26


cov

Čo ten spokojný úsmev?

Žeby to bolo kvôli jej obnovenému romániku s Drake-om? To pochybujem, lebo nemám pocit, že by ho Riri nejak extra žrala. On je z nej hotový, to áno, veď všade vykrikuje, ako mu láme srdce a je to tá najúžasnejšia žena na svete… tak sa nad ním zľutovala a pustila ho do svojej postele, ale určite nie nadlho.

Dôvodom Ririnho úsmevu teda nie je Drake, ale jej piatkový výlet na Place de la Concorde v Paríži, kde sa povozila na miestnej atrakcii. Dopriala si tak aspoň chvíľu oddychu počas jej turné ANTI, ktoré rozbehla v marci a koncertuje nepretržite takmer každý deň. V utorok vystúpila v Prahe, vo štvrtok v Kolíne nad Rýnom a včera v Paríži. Pod Eiffelovkou tiež natočila krátke video k bonusovej piesni Goodnight Gotham, v ktorom odvážne uteká v ústrety davu svojich fanúšikov a vrhá sa im do náručia. A tomu fakt hovorím odvaha. Ja by som sa na jej mieste bála, že ma od samej lásky a nadšenia roztrhajú na kusy. Ale nestalo sa tak, Riri zostala v celku a fanúšikovia si už nikdy neumyjú ruky a neprezlečú sa zo šiat, ktoré mali na sebe, keď nosili Riri na rukách a objímali sa s ňou.

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Odvážna Riri







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk