Cara Delevingne je zamilovaná

pridal kara 1.8.2016 o 21:27


5127082dh

O láske k St. Vincent porozprávala pre magazín Vogue.

Cara Delevingne na nás zvodne hľadí zo septembrovej titulky magazínu Vogue. Okrem fotiek, ktoré nafotil Mario Testino, poskytla magazínu aj rozhovor. V ňom prezradila napríklad to, že je veľmi zamilovaná. Dovtedy vraj nevedela, čo je to láska. Nehovorila len o svojej láske k St. Vincent, s ktorou tvorí pár už takmer rok a pol, ale aj o svojej láske herectvu. A prezradila aj svoj najväčší strach.

…o láske:

„Som totálne zamilovaná. Predtým som nevedela, čo je láska – skutočná láska. Nerozumela som hĺbke toho citu. Vždy som si myslela, že ste to vy dvaja proti celému svetu. Teraz už viem, čo znamená láska. Či je to láska k sebe, k svetu alebo k partnerovi.“

…o sexualite:

„Ako dieťa som používala slovo teplý v negatívnom zmysle. Všetci moji priatelia to robili. Som očividne zaľúbená, takže ak ma chcete nazvať teplou, nech sa páči. Ale všetci sa meníme a rastieme.

…o herectve:

„Stále sa učím. Hrám z lásky. Dávam do toho všetko. A robila by som to asi aj v prípade, že by mi nikto neplatil. Ale kvôli boju za rovnaké platy pre mužov a ženy žiadam rovnako ako herec, ktorý má rovnako veľkú úlohu ako ja. Inak to nevezmem.“

…o jej najväčšom strachu:

„Mojím najväčším strachom je to, že ma niekto najme len kvôli tomu, koľko mám fanúšikov na sociálnych sieťach.“

Cara pre Vogue

1

2

Cara a St. Vincent

2Cara-Delevingne-and-St-Vincent_glamour_21sep15_rexfeatures_b_720x1080

3699ACD900000578-3708460-image-m-89_1469526794263







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk