Levinovci na večeri

pridal WonderWoman 2.8.2016 o 21:57


cov

Ale jedna vec mi tu nehrá.

A tou vecou sú pery Behati. Buď jedla niečo veľmi pálivé, z čoho jej tak napuchli pery, alebo jej nebodaj udreli hormóny do hlavy a rozhodla sa pre trošku kyseliny hyalurónovej. To sa mi však vzhľadom na vysoké štádium tehotenstva nechce veriť a ani nechápem, na čo by to robila. To chce, aby bolo prvé slovo jej dieťatka kačka?

Dúfala som, že teda naozaj boli s Adamom len ochutnať mexickú alebo indickú kuchyňu. Ale dala som si tú (30 sekundovú) námahu a vygooglila som si jedálny lístok Craig´s restaurant v západnom Hollywoode, v ktorom boli Adam s Behati v sobotu na večeri. A žiadne mexické jedlo v ňom nie je. Tak potom vážne neviem, čo si mám o tom myslieť. Behati bude čo nevidieť rodiť, keďže by mala byť už vo ôsmom, ak nie v deviatom mesiaci. Keď sa v marci prevalilo, že s Adamom čakajú prírastok do rodiny, bola Behati v treťom, alebo vo štvrtom mesiaci. Vieme tiež, že čakajú dievčatko, presne ako som predpovedala. Snáď teda nebudem mať pravdu aj v tých napichaných perách a pôjde len o kombináciu zlého svetla, nejakej štipľavej prísady v inak neštipľavom jedle, a Behati je ako naša slávna Silvia Spucherenko – nepodstúpila žiadne plastické operácie a nechodí ani ku kozmetičke. A keby aj, mama ju za to po zadku nevybije!

 

1

2

3

4

5

6

7

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk