Chcete vidieť penis Orlanda Blooma?

pridal kara 4.8.2016 o 20:24


0

Nie je problém! 

Dnes je váš šťastný deň! Orlando sa totiž rozhodol, že poteší fanynky na celom svete a ukáže im, čo skrýva v nohaviciach. S jeho milou Katy Perry si vyrazili oddýchnuť si na Sardíniu. V jej spoločnosti sa cítil až tak príjemne, že zabudol na to, že je celebrita, a vyzliekol si plavky. Zrejme ho tlačili. Po vášnivej bozkávačke s Katy to v nich totiž vyzeralo celkom plno. A tak gate dole, vták von, a hor sa troška si zapádlovať! Katy je zrejme z jeho mužnosti natoľko očarená, že prišla o slová, takže mu zabudla pripomenúť, že sú celebrity a Ignác na nich číha v kríkoch. Ignác dostane pekné odmeny. A ja len dúfam, že ja o tie svoje neprídem a že si šéf nebude pozerať moju aktivitu na internete za tento deň. Namiesto pracovania som totiž googlila ako o život „Orlando Bloom penis uncensored“. Len aby som vás mohla potešiť, moji milí.

Polovica sveta túži, aby sa im práve teraz niekde objavil nejaký pokémon, no len vy budete nadávať, že vám zavadzia vo výhľade. Ale nezúfajte, stačí na fotky kliknúť a pikaču zmizne. Len si nezoderte myšky.

1

2

3

4

5

6

7a

8a

9a

10a

11a

12a

13a

14a

15a

16a







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk