Úchylák Orlando po druhé

pridal kara 7.8.2016 o 17:50


0

Katy z jeho dotykov nie je veľmi nadšená. A asi ani z toho, že opäť vyvetral vtáka.

To aspoň usudzujem podľa výrazov jej tváre. Tvári sa, akoby mu smrdelo z úst. Predpokladám ale, že to nie je Orlandov prípad. Vyzerá, že sa o seba celkom stará. Možno až príliš, keďže nemá na tele ani jeden jediný chlp. Teda okrem tých v rozkroku. Katy skôr vyzerá, že jej vadia jeho neustále dotyky. Orlando je z nej evidentne úplne paf a nevie sa jej nabažiť, a tak sa vôbec neostýchal trocha jej pomačkať prsia na verejnej pláži plnej ľudí.

Orlando sa ale v ničom veľmi neostýcha. Pred pár dňami nám ukázal, čo nosí schované v nohaviciach. A podľa blízkeho zdroja mu vôbec nevadí, že fotky videl celý svet. Vraj majú z toho s Katy dobrú srandu a Orlando žartoval, že mu na pôvodných cenzurovaných fotkách urobili čierny obdĺžnik adekvátnej dĺžky. Táto celá situácia ho baví natoľko, že sa rozhodol striptíz zopakovať. Všetky jeho fanynky, ktoré aktuálne dovolenkujú na Sardínii, musia byť vo vytržení. Len neviem, či sú v takom istom vytržení aj ostatní návštevníci tejto verejnej pláže, ktorí tam mali deti. Po tom, čo Orlando domačkal Katkine cecky a vzdal pokusy o bozkávanie sa, vybral sa sám do mora, rozopol plavky, skontroloval, či mu z nich vták neuletel, a keď zistil, že vták poslúcha, pustil ho opäť na slobodu.

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

16

17

18

PAY-Orlando-Bloom-and-Katy-Perry-in-Sardinia

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk