Megan Fox porodila

pridal kara 10.8.2016 o 9:08


0

A bábätku vybrala pekne divné meno.

Toto bolo teda zázračne rýchle tehotenstvo. Pri niektorých celebritách sa mi zdá, akoby boli tehotné dva roky (že, Kim), no pri Megan to ubehlo veľmi rýchlo. Dôvodom bude asi aj to, že svoje tehotenstvo neoznámila svetu hneď prvý deň druhého trimestra, ale počkala, kým na to ľudia prídu sami kvôli jej rastúcemu brušku. Chvíľku síce trvalo, kým sa prišlo na to, kto je otcom jej tretieho dieťaťa, no už vieme, že Megan a Brian sú opäť spolu a rozvod zrušili.

Ale nebudem vás už ďalej naťahovať, určite ste zvedaví, či sa im narodil chlapček alebo dievčatko, a aké originálne meno pre svoje geniálne dieťa vybrali. Megan porodila takmer takto pred týždňom – 4. augusta. Narodil sa im tretí syn a vybrali mu meno Journey River Green. V krstnom mene síce vidím trocha symbolizmu, vzhľadom na cestu, ktorou si Megan a Brian spoločne prešli, kým sa k tretiemu bábätku dopracovali, ale ako meno mi to pripadá prinajmenšom čudné. Ale veľmi ma to neprekvapuje. Druhého syna predsa pomenovali Bodhi Ransom. Vyhral to tuším len ich prvorodený, ktorý sa volá Noah Shannon.

Megan a Brian počas tretieho tehotenstva

1

2

3

Megan a Noah

32B8FA65A00000578-3208637-Child_at_heart_The_actress_grinned_as_she_crouched_beside_her_so-a-67_1440427699455

Bodhi

bodhi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk