John Legend prezradil, ako sa dali s Chrissy dokopy

pridal WonderWoman 14.8.2016 o 21:59


cov

Zapracovala hlavne chémia.

A tá medzi nimi funguje stále, aj po deviatich rokoch. John sa s Chrissy zoznámil v roku 2007 pri natáčaní svojho videoklipu k piesni Stereo, v ktorom si modelka Chrissy zahrala. Popravde toho veľa nenahrala, len sa v spodnom prádle obtierala o Johna, ktorý jej spieval do uška, ale pozrite sa, kam to obtieranie dospelo.

John v sobotu prezradil v interview pre Dianu Madison, ako to prebiehalo. „Nebolo to typické prvé stretnutie. Celý deň sme spolu natáčali, strávili sme spolu veľa času a neskôr večer prišla do mojej show. Takže sme už strávili spoločne dosť veľa času a mali sme k sebe dosť blízko. Oveľa bližšie, ako sa dostanete na prvom rande, lebo viete, trochu sme sa o seba pred kamerou obtierali. Veľmi rýchlo to medzi nami zaiskrilo. Ale nie hneď viete, že sa do seba zamilujete. No ako sme sa začali stretávať, proste som vedel, že je výnimočná. Bola vtipná, bola múdra a sme v mnohom prepojení.“ Takže takto nejako vznikla láska medzi týmito dvoma. V roku 2011 sa zasnúbili a v septembri 2013 si povedali svoje áno. Koncom roka 2015 oznámili, že čakajú prvé bábätko a v apríli prišla na svet dcérka Luna. Skrátka dokonalá idylka. Ale poviem vám to, ako to je. Príbeh Legendovcov ma nijak nedojímal, nevzbudzovali vo mne žiadnu emóciu. Ale ako som tak pre vás googlila nejaké ich spoločné fotky, z ktorých kričí, akí sú spolu šťastní, pochopila som, že majú niečo naozaj výnimočné. A klip k piesni All Of Me, ktorú John zložil v roku 2013 pre Chrissy a aj si v ňom spoločne opäť zahrali, tak ten to zaklincoval. Lebo láska v tom klipe nebola hraná. PMS je síce sviňa, ale aj o 2 týždne budem tvrdiť, že majú krásny vzťah.

1

2

NEW YORK NY - DECEMBER 01: John Legend and wife Chrissy Teigen share sighting on December 1,  2014 in New York City. (Photo by Josiah Kamau/BuzzFoto/FilmMagic)

4

5

LOS ANGELES,  CA - MARCH 10: John Legend and Chrissy Teigen attend a basketball game between the Cleveland Cavaliers and the Los Angeles Lakers at Staples Center on March 10,  2016 in Los Angeles,  California. (Photo by Noel Vasquez/GC Images)

7

Tu sa zrodila láska

Nemôžete poprieť, že ten text je krásny







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk