Kim sa stráca pred očami

pridal kara 15.8.2016 o 21:41


0

Mohla by sa stratiť úplne…

Jediné, čo sa nestráca, je to jej obrovské ritisko. Kim už delia od jej vytúženej váhy len dve kilá, a tak pokračuje v predvádzaní svojej novej postavičky v obtiahnutých veciach. Cez víkend si vyrazila k svojmu obľúbenému doktorovi Simonovi Ourianovi. Keďže tam chodí ako na klavír, paparazzovia striehli pred vchodom, aby ju nafotili zo všetkých strán. Jeden z nich je asi na drogách, keďže počas fotenia jej spieval ódy na to, že má tú najlepšiu figúru a ľudia tomu nemôžu uveriť, čo je zachytené aj na videu. A na videu jej zadok Ferda Mravca kričí ešte viac ako na fotkách.

Troška som si preklepla toho jej doktora a prišla som k záveru, že Kim asi naozaj nemá v zadku implantáty. Doktor Ourian je totiž preslávený nechirurgickými skrášľovacími zákrokmi, medzi ktoré patrí aj zväčšovanie zadku vlastným tukom. A ja nechcem ani vedieť, koľko toho tuku musí mať Kim napichaného v zadku. To nebudú len tie dve kilá, ktoré túži schudnúť, ale dobrých desať. Pri chôdzi to vyzerá, akoby mala na zadku pricucnutého votrelca, a kričí to omnoho viac, keď je takáto štíhla. Stále naivne verím, že ešte niekedy dostane rozum a zadok si nechá vrátiť do pôvodného stavu.

1

2

3

4

5

6

Doktor Ourian v akcii na nejakom cudzom zadku

Pred a po. Nedokážem pochopiť, kto si toto nechá dobrovoľne urobiť.

32EF05E400000578-0-image-a-8_1460037269935







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk