Bella Thorne a Gregg Sulkin sa rozišli

pridal WonderWoman 16.8.2016 o 21:15


cov

Škoda ich.

Obaja sú totiž veľmi pekní a tvorili krásny pár. Pekne povrchné, však? V prípade tejto dvojice nevidím na ich rozchode nič dramatické. Chodili spolu len niečo vyše roka, čo je vždy menej bolestivé, ako napríklad rozpad 10 ročného manželstva, plus sú ešte veľmi mladí, takže sa z toho rýchlo otrasú. Bella má len 18 a Gregg 24, takže majú ešte pred sebou veľa času a veľa ďalších partnerov. Lebo priznajme si, nájsť v dnešnej dobe a ešte k tomu aj v Hollywoode lásku na celý život, to je už takmer nemožné. Aspoň v Hollywoode určite.

A aký bol vlastne dôvod rozchodu týchto mladých (u nás skoro neznámych) hercov? Spoločne to vysvetlili magazínu People. „Po dlhom premýšľaní a vstúpení si do svedomia sme urobili ťažké rozhodnutie ukončiť náš vzťah. Vždy sa budeme ľúbiť a mat k sebe vzájomne hlbokú úctu, lebo sa z nás vďaka nášmu spoločnému času stali lepší ľudia. Naše rozvrhy spôsobili, že sme sa len ťažko mohli vídať a rozhodli sme sa, že pre túto chvíľu to bude takto najlepšie.“ Tak to tu máme opäť, nezladiteľné rozvrhy. A prvú polku toho vyhlásenia im asi písala mama, alebo osobný duchovný. Každopádne, škoda ich, mohli mať raz pekné deti.

1

2

3

4

5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk