Amber Heard a Johnny Depp sa dohodli

pridal kara 16.8.2016 o 18:50


TORONTO,  ON - SEPTEMBER 14: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend the "Black Mass" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 14,  2015 in Toronto,  Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Prepieranie súkromných záležitostí na verejnosti zrejme skončilo.

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Amber a Johnny sa dohodli, a to s veľmi zvláštnym načasovaním – zajtra mal totiž prebehnúť súd, na ktorom sa malo vyšetrovať domáce násilie páchané Johnnym na Amber. No k nemu už nedôjde. Amber stiahla žiadosť o zákaz približovania, pretože došlo k dohode. Spoločne dnes predložili dokumenty a Amber týmto prišla o možnosť podať to na súd ešte raz.

Vyriešený nie je len zákaz približovania, ale aj rozvod, ktorý bol spojený s už spomínaným obvinením z domáceho násilia. Johnnyho tím jej ponúkol dohodu, ktorú prijala, takže dostane približne 7 miliónov, ktoré už budú zahŕňať aj poplatky na právnikov.  Amber si vydobyla aj vytúžené spoločné vyhlásenie.

„Náš vzťah bol intenzívne vášnivý a v niektorých chvíľach výbušný, ale vždy spojený láskou. Ani jedna strana neurobila krivé obvinenia kvôli finančnému zisku. Nikdy tu nebol zámer fyzického alebo emocionálneho ublíženia. Amber želá Johnnymu len to najlepšie do jeho budúcnosti. Amber daruje všetok finančný výnos z rozvodu na charitu.“

 Amber a Johnny v priebehu rokov

1

2

Johnny Depp and Amber Heard The Paris Premiere of 'The Rum Diary' held at Gaumont Marignan Paris,  France - 08.11.11 **Only available for publication in the Germany,  Austria,  Switzerland,  Portugal,  Canada,  United Arab Emirates & China. Not available for the rest of the world** Mandatory Credit: WENN.com

4

5

6

CULVER CITY,  CA - JANUARY 09: Actors Amber Heard and Johnny Depp attend The Art of Elysium 2016 HEAVEN Gala presented by Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler at 3LABS on January 9,  2016 in Culver City,  California. (Photo by Alison Buck/Getty Images)

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk