Hugh Jackman je pravý chlap

pridal Lilinka 17.8.2016 o 19:49


tit

A je opäť len v plavkách.

V poslednej dobe sme tu na pikoškách mali samé ženské zadky, predky, cecky a štetky. Tak som si všimla, že tu panuje nerovnováha, a že si aj naše ženské oko zaslúži trošku relaxu a potešenia. A nie je vhodnejší materiál pre potešenie ženského oka ako Hugh Jackman. Tento austrálsky sexoš a predstaviteľ Wolverina z X-manov sa opäť bol vykúpať v mori. A poviem vám, keď sa Hugh kúpe v mori, všetky oči sú na ňom. Či už obdivné ženské, alebo závistlivé mužské. Mohol by kľudne hrať aj Poseidona.

Dnes je bohužiaľ doba, keď praví chlapi vymierajú a nahrádzajú ich vychudnuté a pseudo bradaté karikatúry zvané hipsteri, ktorí síce vyzerajú, že by vedeli z cesty odvaliť spadnutý strom, no neurobia to, pretože by si pokazili manikúru, ktorá je omnoho kvalitnejšia, než vaše obhryzené nechty s ošúpaným lakom, prípadne umeláče, z ktorých už jeden alebo dva vypovedali a dovolili si odpadnúť pred termínom u manikérky. Skrátka, pri všetkých tých umelinách a fejkoch sa pozrite na poriadneho chlapa.

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-01

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-02

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-03

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-04

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-05

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-06

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-07

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-08

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-09

hugh-jackman-goes-shirtless-beach-photos-10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk