Orlandovi sa ženiť zachcelo

pridal kara 19.8.2016 o 21:56


8-6-450x322

A Katy jeho nadšenie úplne nezdieľa.

Orlando sa teda poriadne zaľúbil. Medzí ním a Katy to začalo iskriť v januári, vo februári začali randiť a netrvalo dlho, kým sa z nich stal oficiálne pár. A ubehlo len pár mesiacov a Orlando už by sa najradšej ženil. Je celkom zrejmé, že sa jej nevie nabažiť, a tak by jej najradšej navliekol na prst zásnubný prsteň. Podľa blízkeho zdroja to aj plánuje urobiť a celkom skoro – požiadať o ruku ju plánuje už do konca tohto roka. „Veľmi rád by sa s Katy usadil a mal viac detí. Ešte nie sú zasnúbení, ale smeruje to k tomu. Orlando Katy stále ospevuje, aká je skvelá v milión rôznych veciach.“

Takže niekedy v najbližších štyroch mesiacoch môžete čakať pikošku o zásnubách. Len či je rozumné zasnúbiť sa ani nie po roku, to je otázne. A otázne je vlastne ešte aj to, či túto jeho žiadosť Katy príjme. Pretože aj keď on sa jej nabažiť nevie, ona na väčšine spoločných fotiek vyzerá, že jej poriadne lezie na nervy. A aj toto rozhodnutie si vraj plánuje poriadne zvážiť. „Nechce sa zbrklo rozhodnúť pre takýto veľký záväzok, akým je manželstvo, pokiaľ si nebude istá, že je to úplne to pravé.“ Blízky zdroj dodal, že za jej váhaním môže byť aj jej nepekný rozvod s Russelom Brandom, ktorý ju emocionálne poznačil. S Orlandom im to ale vraj celkom klape a obaja tento vzťah berú vážne. Katy by teda mala začať rozmýšľať, aby vedela, čo mu odpovedať, keď si pred ňu kľakne.

1

2

3

4

5

6

7

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk