Leonardo a Nina mali nehodu

pridal WonderWoman 21.8.2016 o 7:02


cov

Ajajaj.

Ale nebojte sa, nie takú nehodu, po ktorej ich bude o deväť mesiacov o jedného viac. Leonardo DiCpario a jeho čerstvá frajerka Nina Agdal mali autonehodu. Stalo sa to včera v Hamptons a môžete byť kľudní, svet neprišiel o oscarového herca, ani o druhotriednu modelku.

Na miesto bola okamžite privolaná sanitka, ktorá konštatovala, že všetci účastníci nehody sú v poriadku. Ale slovíčko nehoda som mala dať radšej do úvodzoviek. Ukázalo sa totiž, že šlo len o malé bezvýznamné narazenie blatníka na Mini Cooperi, v ktorom sa viezli. Aspoň podľa slov svedka. Leonardo vraj po tejto hrôzostrašnej nehode skontroloval, či je všetko v poriadku a šlo sa ďalej. Nie je zrejmé, kto z nich dvoch šoféroval, ale pre zachovanie Leovho mužského ega dúfam, že Nina. Bol by to fakt trapas, keby bol za volantom on a ťukol blatník, a ešte kvôli tomu aj musela prísť sanitka. Ak je to tak, mal by radšej zostať verný bicyklu.

Leo s Ninou by mali radšej chodiť pešo

1

Alebo by mal Leo len bicyklovať2

Alebo sa viezť vzadu a vychutnávať si slniečko3

Alebo sa o auto iba opierať4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk