Clooneyovci na motorke

pridal WonderWoman 22.8.2016 o 21:40


cov

A neskôr na dvojitom rande.

V piatok sa George (ktorého od dnes volám Žoržo) rozhodol previesť svoju milovanú ženušku Amal na svojej mašine. A tou mašinou myslím jeho dvojkolesového tátoša  – čierny Harley Davidson. Vždy som chcela mať motorku tejto značky a ľudí, ktorí mi vraveli, nech si radšej kúpim skúter, som zakaždým pohŕdavo vysmiala. Zatiaľ nemám ani skúter, ani Harleya, ale ešte nie je všetkým dňom koniec.

Žoržo teda najprv pol dňa vozil Amal na motorke po Los Angeles a potom ju vzal na večer na dvojité rande. Parťákov im robili Cindy Crawford s manželom Rande Gerberom a vybrali si reštauráciu Nobu v Malibu. Cestou tam už vyzerala Amal oveľa spokojnejšie, ako v prilbe na Žoržovej motorke. Asi má radšej sushi v ústach ako vietor vo vlasoch. Práve to si totiž zvolili ako hlavný chod ich spoločnej večere vo štvorici. Alebo je to možno tajný recept na štíhlosť, ktorý supermodelka Cindy prezradila svojej kamoške Amal. Mimochom… neviem, či je to tou pokročilou nočnou hodinou, ale práve mi napadlo, že meno Amal sa rýmuje so slovom anál. Takže po jazde na motorke a večeri sa jej možno Žoržo doma opýtal: Amal, dáme anál?

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk