Vysmiata Suri Cruise

pridal kara 22.8.2016 o 18:59


0

Tatko Tom jej vôbec nechýba.

A to aj napriek tomu, že sa s ním nevidela vyše tri roky. Čas letí, Suri rastie, no tatka psychopata roka Toma to vôbec netrápi a s malou neudržiava žiaden kontakt – dokonca s ňou počas tých rokov nehovoril ani telefonicky. Ani na narodeniny. Ani na Vianoce. Fakt krásne. Fascinuje ma, ako môže jedno akože náboženstvo niekomu takto vymyť mozog.

Suri je ale napriek tomu šťastná a nulový kontakt s tatkom je pre ňu asi to najlepšie, čo sa jej mohlo stať. Mamka Katie Holmes ju totiž z uzavretej chorej cirkvi priviedla do reálneho sveta, kde z nej môže vyrásť niečo normálne. A zatiaľ z nej rastie celkom sympatické a usmiate dievča. Katie robí malej stále program a minulý týždeň sa Ignácovi podarilo odfotiť ich až trikrát. V jeden deň vyrazili do krásneho Central Parku člnkovať sa na jazero. Ďalší deň išli na prechádzku s ich psíkom Honey, počas ktorej sa zastavili na džús a neskôr po donuty a kávu, a koncom týždňa zase vyrazili na nákupy. Suri držala pri odchode z obchodu v rukách knihu, takže nákupy boli asi kvôli prípravám na školský rok. Ostáva len dúfať, že Suri bude aj naďalej takéto spokojné dieťa a neponesie si so sebou životom žiadnu traumu z toho, ako sa k nej Tom zachoval.

Katie a Suri

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

bejvávalo

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk