Striptérky, alkohol a tráva

pridal kara 26.8.2016 o 20:43


0

Takto nejako by sa dal zhrnúť život Lamara Odoma, ktorý ani nie pred rokom bojoval o život.

Lamara Odoma tuším naozaj omrzel život. A mne je ľúto, že mi to už prestáva byť ľúto. Ale komu niet rady, tomu niet pomoci. Závislosť je síce sviňa, ale väčšina ľudí sa zobudí, keď dopadne na dno. A na hlbšie dno, ako dopadol on pred 10 mesiacmi, sa už hádam ani nedá dopadnúť. Lekári vtedy odhadovali, že prežije iba pár hodín, no on sa z toho vyhrabal. Ale namiesto toho, aby sa zobudil a začal si vážiť život, nadobudol skôr pocit, že je nesmrteľný, a vo svojich samovražedných návykoch pokračuje. Samovražedných preto, pretože nikam inam to žiaľ nesmeruje. Ani nie pred rokom mu zlyhali orgány, hrozila mu transplantácia obličky (ktorej sa mu nakoniec podarilo vyhnúť), a mal niekoľko mozgových porážok. A dnes? Dnes zase veselo pije, fetuje, fajčí trávu a chodí do striptízových klubov. Nezabúdajme, že v podobnej dámskej spoločnosti sa mu podarilo predávkovať aj v tom októbri.

Lamar je momentálne v New Yorku, kde žije väčšina jeho rodiny, jeho bývalá manželka a jeho deti. Tí mu síce dohovárajú, ale evidentne to nemá žiaden účinok. Odkedy Khloé podala druhú žiadosť o rozvod, jeho správanie sa ešte zhoršilo. Minulý mesiac ho pri pokuse o let do NY vyhodili opitého a povracaného z lietadla. A v nedeľu sa podarilo niekomu natočiť video, na ktorom Lamar fajčí jointa pri svojom aute. Zápach trávy bol vraj cítiť všade naokolo (a ten si naozaj s ničím len tak nepomýlite), no Lamar mal na háku a vôbec sa neskrýval. V stredu sa pre zmenu vybral do striptízového klubu, kde ho hneď obkľúčili nadšené striptérky. A tvrdý alkohol na tomto záťahu tiež nechýbal. Lamar sa síce vybral do New Yorku, aby dal dokopy svoj život, no deje sa presný opak. V najnovšej časti KUWTK si Khloé troška poplakala, pretože má strach, že zomrie, a uvedomuje si, že nikam inam to nesmeruje. Kim jej poradila, aby sa na to radšej pripravila. A ja jej to radím tiež. Mám taký pocit, že jemu nepomôže už ani zázrak.

Lamar v strip klube

1

2

3

4

5

Lamar s jointom

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk