Problémy v raji?

pridal WonderWoman 26.8.2016 o 18:36


cov

Tom a Taylor majú za sebou prvú veľkú hádku.

A ja si škodoradostne mädlím ruky. Títo dvaja sú spolu len vyše 2 mesiace a od začiatku mi ich vzťah nevoňal. Všetko malo až príliš rýchly spád – najprv Taylor po pár dňoch rozhlasovala, že Tom je pre ňu ten pravý, on ju potom za odmenu zoznámil so svojou mamou, nasledovala prvá spoločná romantická dovolenka, séria romantických večerí, na ktorých už medzi nimi padlo aj slovo svadba a Tomovo trápne vyznanie lásky na tričku. A to všetko starostlivo a určite úplne náhodne zdokumentované paparazzi foťákmi.

Po všetkých tých dokonalých romantických veciach tu však konečne máme prvú veľkú hádku a črtajúci sa problém. Blízky zdroj pre UsWeekly totiž prezradil, že začiatkom mesiaca sa Tom a Taylor dosť pohádali a odvtedy spolu netrávia veľmi veľa času. Tom momentálne v Austrálii natáča pokračovanie Thora, zatiaľ čo Taylor je sama v New Yorku. Vraj je veľmi ťažké zosúladiť ich rozvrhy a to ako vieme, je v Hollywoode najčastejší dôvod na rozchod. Sú sice spolu stále v kontakte a Taylor vraj robí všetko pre to, aby si udržala ich vzťah, ale Tom sa zrejme naopak snaží trošku spomaliť. Začalo mu totiž dochádzať, že románik s Taylor jeho kariére veľmi nepomáha, veď už kvôli nemu prišiel o jeden job. Tak som zvedavá, či to ten ich umelo vyprodukovaný vzťah ustojí, alebo bude mať Taylor onedlho dôvod na ďalšiu porozchodovú pesničku.

Hrdličky na začiatku

01

1

2

A zopár tématických memečiek, keď už je Tom opäť Loki3

4

5

7

8

9

Veru áno, urobil…

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk