Alessandra s deťmi oslavovali

pridal WonderWoman 27.8.2016 o 21:55


cov

Jedno z nich malo totiž narodeniny.

A oslávenkyňou bola Alessandrina dcéra Anja, ktorá v stredu oslávila ôsme narodeniny. Alessandra ju pri tej príležitosti vzala spolu s jej mladším bratom Noahom na súkromnú oslavu do reštaurácie The Ivy v Beverly Hills. A to nebolo všetko.

Z reštiky sa presunuli do cukrárskeho obchodu, kde si spravili vlastné narodeninové torty. A poviem vám, že za tento nápad Alessandru cením. Človek by povedal, že supermodelka jej formátu si zaplatí eventovú agentúru, ktorá za ňu zorganizuje narodeninovú oslavu plnú drahého jedla, trápneho kúzelníckeho programu, či živých zvieratiek, požičaných z najbližšej zoo. Ale ona namiesto toho strávila deň so svojou rodinou, spoločne vyrábali koláčiky a obe deti vyzerali veľmi šťastne. Tak to má byť. Onedlho sa aj Alessandrine kamošky Candice a Behati stanú mamami, tak uvidíme, či si z niektorých jej výchovných metód vezmú príklad.

 

01

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

„Všetko najlepšie mojej najlepšej priateľke, svetlu môjho života, môjmu anjelovi.“

14







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk