Demi Lovato má v živote nového muža

pridal WonderWoman 27.8.2016 o 20:30


demi-lovato-800

A je to celkom fešák.

Ale len kým mu nezlomia nos alebo nevyrazia zuby. Demi totiž najnovšie chodí s UFC zápasníkom menom Luke Rockhold, takže ten veľmi dobre pozná, čo to znamená mať zmaľovaný ksicht. Luke je majster zmiešaných bojových umení, ktoré sú označované za najtvrdší šport na svete. Skratku MMA z originálneho názvu Mixed Martial Arts určite poznáte a musím vám prezradiť, že som sa tomu tiež určité obdobie venovala. Konkrétne som MMA hrala asi 3 mesiace v kuse na playstation-e. A porazila som každého, s kým som hrala.

Ale späť k Demi a jej novému nabijakovi. Blízky zdroj potvrdil magazínu People, že v posledných týždňoch mali Demi s Lukeom niekoľkokrát rande. Spoznali sa cez spoločných priateľov pred pár mesiacmi a Luke ju bol podporiť aj na koncerte v Anaheime. Flirtovali spolu na sociálnych sieťach, písali si spolu a už to bolo. Ale vraj medzi nimi nejde o vážny vzťah, lebo aj keď sa vzájomne priťahujú, sú otvorení aj randeniu s inými ľuďmi. Takže spolu iba spávajú. A Demi asi rada spáva s drsnými chlapmi, keďže pred mesiacom jej posteľ zahrieval takisto MMA zápasník, Guilherme Bomba. Odkedy sa v júni po šiestich rokoch rozišla s Wilmerom, celkom rýchlo dobieha zameškané. Uvidíme, kto bude ďalší na jej zozname.

Nehovorím? Fešák je to.

Drsňák

A takto zmaľovaný odchádza z ringu3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk