Blonďavá Kim a naháči

pridal kara 28.8.2016 o 20:51


0

Naháči z Karolovho klipu majú vlastnú výstavu.

A hrdá manželka Kim na nej predsa nemohla chýbať. Už sú to dva mesiace, čo Karol rozvíril vody šoubiznisu šokujúcim klipom, v ktorom naukladal nahé figuríny celebrít do jednej veľkej postele. A keďže sa už na tento jeho umelecký počin pomaly aj zabudlo a prestalo sa o ňom hovoriť, bolo treba vymyslieť spôsob, ako udržať záujem médií. A vymyslel ho. Karol zorganizoval prísne tajnú výstavu v galérii Blum and Poe v Los Angeles. Až tak prísne tajnú, že o nej samozrejme všetci vedia.

A to vďaka Kim, ktorá sa tam so svojou mladšou sestrou Kendall vybrala v piatok a nezabudla všetko dokumentovať na svojich sociálnych sieťach. Kim tvítla, že smeruje na super tajnú Karolovu výstavu, aby si obzrela naháčov z klipu Famous. A netrvalo dlho, kým sa fanúšikovia dozvedeli, kde tá super tajná výstava je. Na výstavu okrem Kim a Kendall zavítala aj herečka Olivia Munn, ktorá sa s Kim aj odfotila. Som zvedavá, či sa príde pozrieť aj Taylor. Čakám, že toto zase obnoví jej konflikt s Karolom.

1

2

3

4

5

6

7

8

Olivia Munn si tiež prišla obzrieť naháčov

9

Kim a Olivia

10

Kim a Kendall

11

Kim s majiteľom galérie

12

na odchode

13







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk