Lena Dunham v kampani na spodné prádlo

pridal WonderWoman 28.8.2016 o 6:30


cov

Vážne, nežartujem.

A dokonca pri týchto fotkách nebol použitý žiaden photoshop. To si síce vážim, ale na druhej strane, v tomto prípade by trošku photoshopu nezaškodilo, skôr naopak. Kto však pozná Lenu, tak vie, že s nahotou nemá žiaden problém a to aj napriek tomu, že nemá ideálnu postavu. A že ju mnohí považujú za veľmi nepeknú žienku. A to som ešte povedala veľmi nežne.

Lena však propaguje prirodzenú ženskú krásu a to aj v najnovšej kampani pre novozélandskú značku spodného prádla. Na pomoc si zobrala svoju najlepšiu kamošku a hereckú kolegyňu zo seriálu The Girls – Jemimu Kirke. Hlavnou myšlienkou tejto kampane je mať rád svoje telo a seba samých takých, akí sme a v tele, v akom sme. Fotografie sú súčasťou projektu Lonely Girls, ktoré majú ukazovať sériu úprimných portrétov inšpiratívnych žien v ich prirodzenom prostredí. Mne sa tento odkaz spoločnosti páči a určite viac ako to, čo denne odkazujú svetu napríklad také Kardashianky.

 

1

2

3

Aj Lena nosí Calvina Kleina!

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk