Blac Chyna na titulke Paper magazínu

pridal WonderWoman 29.8.2016 o 20:50


cov

A navyše úplne nahá.

Viete, ako zistíte, že tento svet je už naozaj v úplných sračkách? Keď sa už aj osoba ako Blac Chyna dostane na titulku nejakého magazínu. Ak by to bolo magazín s názvom Najhoršie rite sveta, alebo Šlapky, ktoré to niekam dotiahli, tak by som nepovedala ani pol slova. Paper je síce celkom kontroverzný americký magazín, na ktorého titulkách sa už ocitla nejedna nahá celebrita (Kim s naleštenou riťou nevynímajúc), ale toto čo predviedli s Blac Chynou je už podľa mňa za hranicou nevkusu.

Pre septembrové vydanie sa Blac Chyna úplne vyzliekla a predviedla svoje tehotenské brucho, ktoré obýva budúci malý Kardashian potomok. Na svet by mal prísť už v októbri a tak musela jeho mama stihnúť nafotiť tieto netradičné tehotenské fotky. Fotografovi, ktorý stojí za ich vznikom, by mali odobrať licenciu a udeliť súdny zákaz fotiť do konca života. Našťastie, Chyna nás ušetrila aspoň svojich drístov, keďže odmietla poskytnúť pre magazín interview so slovami, že rozhovory nerobí a verejne sa nevyjadrovala už niekoľko rokov. To však nie je pravda, lebo som nedávno videla video, v ktorom niekde rozprávala o Robovi, aký je skvelý. Jediné, čo magazínu Paper prezradila bolo, že diváci sa môžu tešiť na jej a Robovu novú reality show, ktorá ukáže svetu jej inú stránku. „Teším sa, že ma fanúšikovia spoznajú ako osobu a nie ako vec, alebo tvár. Dúfam, že keď si ľudia predstavia Blac Chynu, uvidia veľmi bohatú a vplyvnú podnikateľku, matku a poriadnu ženskú.“ Tak tu ťa sklamem, Chyna. Ľudia si ťa totiž nechcú predstavovať a keď predsa, jediné, čo majú pred očami, je tvoja masívna abnormálna riť.

01 1

2

4

3

A takto vidí Blac Chynu náš loccol







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk