Mariah Carey má v rodine prostitútku

pridal kara 30.8.2016 o 17:34


1

Jej staršiu sestru zatkli, keď šliapala chodník.

Ako sa vraví, rodinu si nevyberáte. A to je niečo, čo asi musí celkom štvať Marišu Carey. Jej staršia sestra je totiž pekné kvítko. V nedeľu ju zatkli za prostitúciu. Zase. A ešte ako bonus je aj HIV pozitívna. Policajti upozorňujú občanov, aby v prípade, že s ňou mali styk, okamžite vyhľadali lekársku pomoc. 55 ročnú Alison Carey zatkli v mestečku Saugerties v štáte New York pred nemenovaným hotelom, pred ktorom si zháňala klientov. Pozornosť policajtov pritiahla na webových stránkach poskytujúcich sexuálne služby, kde si robila reklamu slovami ako: „Som pekná žena, ktorá hľadá mužov, ktorí sa chcú zabaviť a ponoriť sa do sveta pôžitkov, ktoré im iná žena skrátka nemôže poskytnúť…“ Tento konkrétny inzerát je celkom aktuálny, pridala ho len v piatok. Bolo ale aj mnoho ďalších a ku všetkým nezabudla pridať slová z pesničiek jej mladšej slávnej sestry, ako napr.: „ITS SUCH A SWEET, SWEET FANTASY BABY, WHEN I CLOSE MY EYES I COME AND TAKE YOU ON AND ON.“

Alison teda momentálne sedí v base a čaká, či sa nad ňou niekto zľutuje a zaplatí kauciu. Tá je vo výške 1000 dolárov. A to by pre Mariah, ktorá má majetok v hodnote vyše pol miliardy, boli len trápne drobné. Ale na to by sa Alison radšej spoliehať nemala. Sestry spolu už vyše 20 rokov nekomunikujú. Odhliadnuc od toho, že Alison je bývalá feťáčka, šliape od nepamäti a je HIV pozitívna, zrejme to má niečo spoločné aj s jej snahami z jej úspešnej sestry vymámiť peniaze. Raz za pár rokov totiž obvolá všetky médiá, tvrdí im, ako umiera, že nemá z čoho jesť, živiť deti a cez videá oslovuje Marišu, a prosí ju o pomoc. Posledný takýto pokus mala v marci tohto roku, kedy sa do toho zamiešal aj ich brat Morgan, ktorý s Mariah tiež poriadne nehovoril 20 rokov. Tvrdili, že Alison je po napadnutí z roku 2014 vo veľmi zlom zdravotnom stave, musí podstúpiť niekoľko operácií mozgu a chrbtice a bude sa zotavovať roky. Morgan tvrdil, že Alison má ťažké poškodenie mozgu a máva pravidelné záchvaty, kvôli ktorým je na liekoch. Vyzerá to teda tak, že sme sa práve stali svedkami nejakého zázračného uzdravenia, keďže ubehlo len pár mesiacov a Alison už „zarába“. Mariah vtedy prostredníctvom hovorcu vyvrátila ich tvrdenia o tom, že im odmieta pomôcť, a dodala, že za posledných 20 rokov minula na podporu jej sestry a detí stovky tisíc dolárov. A aj keby to tak nebolo, vôbec by som jej to nezazlievala. Komu niet rady, tomu niet pomoci, a týchto jej podarených súrodencov tuším zaujíma len to, ako z nej vytiahnuť prachy.

Alison a Mariah kedysi

2

Alison zatknutá za prostitúciu v roku 2005

3 2005

Alison zatknutá za prostitúciu v nedeľu

4

Mariah sa síce ako lacná štetka oblieka, ale dôležité je, že sa tak neživí

Mariah Carey participates in the "Mariah's World" panel during the NBC Television Critics Association summer press tour on Wednesday,  Aug. 3,  2016,  in Beverly Hills,  Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

mariah-carey-pants-27jun16-02

mariah-carey-show-16may16-02

Zúfala marcová prosba o pomoc:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk