Kim a jej dve kamošky na výlete

pridal WonderWoman 31.8.2016 o 17:40


cov kim

Tie dve presvitajúce.

Správne, reč je o Kiminých bradavkách. Včera sa s nimi a s Karolom vybrala Kim na prechádzku do Toronta, kde mal Karol koncert, a paparazzovia mali šťastný deň. Kimine cecky síce nie sú nič, čo by svet pravidelne nevidel, ale odkedy jej váha ukazuje 56 kíl, pohľad na ňu je o dosť lepší. A dokonca aj ja musím uznať, že spredu vyzerá výborne. Ale samozrejme, nie v tomto outfite.

Zahraničné média ho nazvali bizarným, ale u nás je to v preklade otrasný, príšerný, hodný spálenia a podobne. Veď uznajte, čo je to za kombináciu – korzet s priesvitným nylonovým (?) vrchom, lesklé kraťasové legíny (!), chlpaté šlapky a saténová bombera (alebo je to župan?) veľkosti XXXXL? Odkiaľ to Kim vzala? Ukradla to Blac Chyne, ktorá si tým zakrýva riť? Alebo je to zástava nejakého malého čínskeho štátu, ktorú narýchlo upravili na odevný kúsok? Karol si podľa mňa kládol podobné otázky, lebo výraz na jeho inak kamennej tvári bol zmes údivu a smútku. Zato Kim sa hrdo niesla ako hovienko na palici a štedro vystavovala svoj presvitajúci hrudník nadšeným pánom s foťákmi. No nič, idem asi aj ja zvesiť slovenskú vlajku a ušiť si z nej bomberu, keď už je zajtra ten Deň Ústavy.

Karol: „Čdpč to má na sebe?“

2

„Taký vzor som jakživ nevidel“

3

4

5

6

„Kde to vôbec vzala?“

7

„Jasné, to musí mať požičané od Blac Chyny!“

8

9

10

Kim a jej objav storočia11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk