Justin Bieber v objatí neznámej brunetky

pridal WonderWoman 1.9.2016 o 19:11


cov jus

Fakt krásnej brunetky.

A je to tu zas. Justin len nedávno riešil, ktorej blondínke má dať prednosť a následne sa rozhodol pre tú známejšiu – Sofiu Richie. Vzal ju na výlet do Mexika, kde sa jej starostlivo venoval, no zdá sa, že napriek tomu, že má slávneho otca a tým pádom je pre neho ako celebritu vyhovujúca partnerka, stále má slabosť pre neznáme krásky.

V utorok bol žúrovať bez Sofie v západnom Hollywoode a netrvalo dlho, už mu okolo krku visela hnedovlasá kočka. Pred klubom Villa lounge sa s ňou zarozprával a asi jej povedal niečo veľmi pekné, lebo sa mu nadšene hodila do náručia. A Justin samozrejme neprotestoval. S najväčšou pravdepodobnosťou to bola nejaká jeho fanúšička, ktorá dokonca rešpektovala jeho zákaz fotenia, lebo žiadna selfie nebola. Ale telefón predsa len vytiahla a to vtedy, keď si s Justinom vymenili čísla. Aspoň to tak vyzeralo, keďže aj on vytiahol telefón a niečo si do neho zapísal. Ale možno šlo len o nevinné stretnutie a Justin tajomnej kráske v živote nezavolá. To by bol ale riadny blbec, lebo tej kočke by som zavolala aj ja.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk