Ashley Graham pre Elle

pridal WonderWoman 3.9.2016 o 21:59


cov

To je ale krásna tvárička.

Ale pre mnohých ľudí len tvárička, pretože Ashley nemá práve miery 90-60-90. Napriek tomu je úspešná modelka, lebo čuduj sa svete, aj bacuľky sa môžu živiť modelingom. Len pred slovo modelka pridáte 2 slová –  plus size. Pre októbrové vydanie kanadského Elle si Ashley zapózovala v celkom odvážnych outfitoch a podľa môjho skromného názoru vyzerá skvele. Ashley je krásna žena a kilá navyše vie nosiť s eleganciou a ani trochu jej neuberajú na príťažlivosti.

To by však neboli ľudia, keby nezačali riešiť, že fotky sú vyphotoshopované. Samozrejme, tak ako komplet všetky v módnom priemysle. Je to povinný štandard postprodukcie všetkých módnych fotiek, takže nechápem, prečo má niekto potrebu riešiť to práve pri plus size modelke. Samozrejme, že unikli fotky pred retušou, na ktorej má Ashley to, čo väčšina dnešných žien – celulitídu. Som si istá, že na mnohých fotkách z letných dovoleniek majú ženy celulu, ale stačí ich prehnať filtrom a šup s nimi na Facebook či Instagram. Ashley sa však nedala a postla na svoj Instagram inkriminované fotky s jasným odkazom všetkým hejterom. „Niekto mi raz povedal, že moje stehná sú celulitídové mesto. Ale teraz si uvedomujem, že tieto stehná hovoria príbeh o víťazstve a odvahe. Nenechám iných aby mi pre ich vlastné pohodlie diktovali, ako má moje telo vyzerať a nemali by ste to dovoliť ani vy.“ Súhlasím, Ashley. Ale cvičiť treba aj tak.

 

1

2

3

4

5

Fotky bez retuše

6

7

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk