Khloé Kardashian má nového černocha

pridal WonderWoman 5.9.2016 o 21:29


cov

Takého toho na spanie.

Nikto predsa nechce byť sám a Khloé nie je výnimkou. Keďže jej bývalý manžel Lamar je na najlepšej ceste upiť a prefetovať sa k smrti, bol najvyšší čas posunúť sa ďalej. A tak ako všetky jej sestry (s výnimkou Kourtney), aj Khloé si našla nového černocha. Podľa mňa tento ich striktný výber snedých partnerov súvisí s pomerom veľkosti ich zadníc a pomeru veľkosti černošských prirodzení, ale to radšej nebudeme rozpitvávať.

Khloé a jej najnovší objav je kanadský basketbalista Tristan Thomson, ktorý hrá za Cleveland Cavaliers a má len 25 rokov. Takže sa dá povedať, že 32 ročná Khloé si narazila mladého zajačika. V sobotu ich spolu nafotili v mexickom Cabo a v nedeľu už sa spolu preháňali na vodných skútroch. Khloé teda uprednostnila vodné hrátky pred rodinnou dovolenkou na Capri. Uvidíme, koľko ju bude tento mladý fešák baviť a či to nie je len takzvaná víkendovka.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk