Lady Gaga a Bradley Cooper na nákupoch

pridal WonderWoman 5.9.2016 o 20:45


cov

A vysmiati ako dve slniečka.

Takto vám poviem. Aj ja by som sa usmievala od ucha k uchu, keby som šla s Bradleym nakupovať. Vlastne by som sa usmievala, keby som s ním šla kamkoľvek. Je to veľký sexoš (chcela som napísať sympoš, neviem, prečo mi tam skočilo sexoš) a určite je s ním zábava. Áno, chcela by som mať za kamoša Bradleyho Coopera.

Gaga má to šťastie, že s ním kamoška je a najnovšie nadviazali aj pracovnú spoluprácu. Keď spolu boli v máji na večeri, na ktorú mimochodom šli na Bradleyho motorke (on je tak super!), nechápala som, čo to má znamenať. Teraz sa to už ale celé vyjasnilo, lebo Bradley obsadil Gagu do svojho nového filmu, ktorý režíruje. Je to remake slávnej muzikálovej klasiky A Star Is Born a mal by vyjsť budúci rok. Takže v nedeľu sa spolu vybrali na nákupy do Malibu a tentokrát šli Gaginym autom. Spoločnosť im robili dvaja kamoši a určite preberali aj prácu na spoločnom filme. Aspoň si tak myslím. Dosť by ma prekvapilo, keby Bradley vymenil Irinu za Gagu. Ale v Hollywoode nie je nič nemožné…

 

1

2

3

4

5

6

7

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk