Parádnica North

pridal kara 5.9.2016 o 20:10


0

Severanka pózovala fotografom.

Ak sa niekedy pýtate samých seba, či robia tie Kardashianky aj niečo iné okrem dovolenkovania, odpoveď je jednoduchá. Nie, nerobia. Nech sú akékoľvek, šikovnosť sa im uprieť nemôže, výborne si to zariadili. Aj keď mne osobne by asi ani celoročná dovolenka nestála za to, aby som mala bulvár stále v pätách a celý svoj život zdokumentovaný na sociálnych sieťach a v reality šou. Momentálne sa ich família nachádza na ostrove Capri v Taliansku. Vyrazili tam Kim, North, Kourtney, Penelope, Kris a jej frajer Corey.

Najväčšiu pozornosť na seba ale rozhodne strhla parádnica North, ktorá sa usmievala na fotografov a veselo im zapózovala. Kabelka Fendi za 2000 dolárov cez rameno, lízatko v ruke a úsmev na perách. Rastie z nej pekná slečna, no vzhľadom na jej rodičov a rodinu nepredpokladám, že aj normálna. Až čas asi ukáže. Deti Kourtney sú náhodou celkom normálne a vydarené (súdiac podľa ich účinkovania KUWTK), ale aj u nich to puberta a tatkove gény môžu vždy ľahko zmeniť. Nech už to bude akokoľvek, jedno je isté – Klan Kuriev sa len tak ľahko z dohľadu nestratí. Keď jeho hlavné členky odídu do mediálneho dôchodku, ich deti asi s radosťou prevezmú žezlo.

parádnica North

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Kourtney a Penelope

10

11

nechýba ani babka Kris Jenner s frajerom

12







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk