Kam to pozeráš, Gerard?

pridal kara 6.9.2016 o 19:40


0

Gerard Butler očumoval okoloidúce.

Gerard Butler si minulý týždeň vyrazil v Londýne na drink. No asi mu bolo veľmi smutno z toho, že v Queen’s Pube sedí sám, a tak sa obzeral po okoloidúcich. Aj keď sa hovorí, že Britky nepatria k tým najkrajším (to sme predsa my Slovenky, ha!), Gerardovi sa aj tak páčili. Podľa denníka The Sun hádzal zvedavé pohľady dokopy až na sedem žien. Niektorým z nich dokonca venoval aj úsmev. A moja viera v ľudstvo je obnovená, keďže žiadna z nich to nepovažovala za výzvu na to, aby ho požiadali o selfie, ktorú zavesia na instagram. Možno mysleli, že halucinujú. Keby si tak kráčam po centre a muž v šiltovke sediaci sám na pivku sa na mňa usmeje, asi by mi nenapadlo, že ide o Gerarda. Maximálne o nejakého jeho dvojníka.

Po čase mu zrejme nejako stŕpli nohy, a tak sa rozhodol, že postojí a okoloidúce ženy bude obzerať z nového stanoviska. To už ale nebolo vo výške ich zadkov, a tak ho to rýchlo prestalo baviť a presunul sa do okna, kde chvíľu konverzoval s neznámou brunetkou. Dal dokonca pusu aj jej psíkovi. Ktovie, či sa to bude páčiť jeho frajerke Morgan, s ktorou bol naposledy videný len minulý týždeň. Ale vždy, keď sú spolu, vyzerajú veľmi zamilovane, a tak verím, že z nejakého nevinného pozerania a psíčkarskej debaty nebude mať doma prúser.

1

2

3

4

5

6

7

8

9







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk