Ricky Martin s frajerom na dovolenke

pridal WonderWoman 7.9.2016 o 20:33


cov

A stále rovnako sexy…

Nech zdvihne ruku tá, ktorá nebola cca 17 rokov dozadu platonicky zaľúbená do Rickiho Martina. Ja teda takú osobu nepoznám. Páčil sa mne, mojej mame, všetkým mojim kamoškám… Ricky bol skrátka prototyp dokonalého chlapa. Vedel spievať, vedel tancovať, no a tie úsmevy, čo hádzal do kamery… Vtedy som bola príliš mladá na to, aby mi došlo, že taký dokonalý chlap nemôže byť na ženy.

Už ani neviem, kedy sa to prevalilo, ani si nepamätám moju reakciu, ale zjavne som sa s tým vyrovnala, keď píšem tento článok. Ricky momentálne dovolenkuje so svojim pomerne novým frajerom na Ibize. Frajer sa volá Jwan Josef, narodil sa v Sýrii a vyrástol vo Švédsku. Živí sa ako maliar a zo všetkého najradšej podľa vlastných slov je. Našťastie však ale aj rád chodí do posilky, takže žiadne nadbytočné kilá u neho nehrozia. S Rickym tvoria pekný (a sexy) pár, ktorý na dovolenke dopĺňala ich kamoška – modelka Esther Canades. A k nej poviem len toľko, že dnes už môže robiť modelku každá špata.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk