Lindsay Lohan a jej záchranca

pridal WonderWoman 7.9.2016 o 18:37


cov

Ktorý je vraj viac než len to.

Určite si spomínate, ako boli spolu v júli Lindsay a Egor na dovolenke v Grécku. Romantická idylka sa však veľmi rýchlo zmenila na drámu, počas ktorej Egor tak trochu napadol svoju snúbenicu, ktorá mu zahodila telefón. Našťastie však vtedy zasiahol duchaprítomný Grék menom Dennis Papageorgiou, ktorého budeme volať Papadžordžo a Lindsay je mu za záchranu tak vďačná, že si s ním údajne začala.

Zdroj prezradil pre The Sun, že to medzi nimi začína byť vážne a že ich priateľstvo prerástlo do romániku. Lindsay je momentálne stále na ostrove Mykonos, kde jej robí spoločnosť práve Papadžordžo. Egor sa vraj pri spomínanom incidente konečne vyfarbil a Lindsay nevie, čo by sa stalo, nebyť jej odvážneho záchrancu. Hm. Môj osobný názor? Ten vlasatý Grék je gay a s Lindsay akurát trávi posledné letné dni. Lindsay stále čaká na Egorovo ospravedlnenie, ako sa už raz nepriamo vyjadrila, o čom svedčí aj fakt, že si plánuje nechať snubný prsteň, ktorý jej dal Egor za smiešnych 300 000 dolárov. Žiadneho prepáč sa všal zrejme nedočká, lebo Egorovi prachatí rodičia si želajú, aby sa vrátil späť do Ruska a sústredil sa na svoj biznis a šťastie. Dokonca mu hrozia zmrazením účtov, takže ak už toto nezaberie, tak potom nič. Uvidíme, každopádne pre Lindsay by bolo najlepšie, aby od nej odišiel čo najďalej. To už nech je radšej s teplým Papadžordžom.

 

1

2

3

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk