Zbohom, Taylor

pridal WonderWoman 8.9.2016 o 21:54


cov

Zamával jej Tom na rozlúčku.

Bol to vraj totiž on, kto ukončil ich krátky, no o to intenzívnejší vzťah. Jeho kamaráti prezradili, že ho skrátka prestala baviť. Vraj nie je prvá ani posledná, lebo Tom má niečo ako „pravidlo 3 mesiacov“, čiže tri mesiace randenia a stačilo. Fakt, že sa mu románik s ňou zunoval, nemá nič spoločné s tou obrovskou publicitou, ktorá okolo ich vzťahu vznikla. Tak to aspoň tvrdia Tomovi blízki kamoši.

Dodali tiež, že Tom sa začne vo vzťahu veľmi rýchlo nudiť. To by celkom vysvetľovalo, prečo bolo všetko okolo neho a Taylor také intenzívne a rýchle. No zjavne to nestačilo. Hoci Tom vyzeral v stredu celkom zničene, je skôr možné, že svojim kamošom na káve len vysvetľoval, aké nudné to s Taylor začalo byť. Tá však zničene nevyzerala ani minútu po rozchode. Naopak, veselo si vykračovala z fitka s hlavou v oblakoch a včera si v New Yorku vyšla na večeru so svojou  kamoškou – anjelicou Lily Aldridge. Nahodila sukničku, opätky a úsmev a šup trošku poohovárať svojho čerstvého ex. Uvidíme, ako sa postaví k týmto pre ňu určite strápňujúcim vyjadreniam o tom, ako sa jej Tom nabažil a odkopol ju. Ja to vidím na novú porozchodovú piesenku, v ktorej to riadne Tomovi natrie.

Tom vysvetľuje kamošom, akí sa cítil znudený

002

2

003

004

005

Vysmiata Taylor na ceste z fitka

3

01

A na dámičku večer

4  5   7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk