Cara Delevingne a St. Vincent sa rozišli

pridal WonderWoman 12.9.2016 o 21:26


cov

Údajne.

Údajne píšem preto, že informáciu o ich rozchode priniesol blízky zdroj pre magazín The Sun, ktorý teda nie je bohvieako dôveryhodný. Navyše, už prešli dva dni a nikto iný túto informáciu nepotvrdil, ani nevyvrátil. Ale keďže ja mám už dlhšie tušáka, že tieto dve nie sú spolu a milujem keď môžem povedať, že som mala pravdu, musela som vás o tejto novinke informovať.

Dotyčný blízky zdroj tvrdí, že Cara a Vincentka sa rozhodli ísť každá vlastnou cestou, lebo nezvládli tlak, ktorý so sebou prináša vzťah na diaľku. Mne sa teda Cara pod tlakom nezdá byť, hlavne keď žúruje so svojimi sexy rozvedenými kamoškami, s ktorými sa snaží dostať na striptíz, alebo keď pózuje úplne nahá na titulky magazínov. Je pravda, že v poslednom rozhovore tvrdila, že je veľmi zamilovaná, ale viete, ako to chodí. Je však zvláštne, že redakcia The Sun ich obe kontaktovala, aby sa k tomu vyjadrili a ani od jednej nedostali odpoveď. Ak by sa nerozišli, asi by to aspoň jedna z nich poprela, či nie? Uvidíme, necháme sa prekvapiť.

1

2

3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk