Rande v trojici

pridal WonderWoman 14.9.2016 o 21:14


cov

Taylor robila křoví Gigi a Zaynovi.

Určite to už zažil nejeden z vás. Rozhodnete sa vziať svojho partnera alebo partnerku na romantické rande. Tešíte sa, že pôjdete na romantickú večeru pri sviečkach, troška popijete a potom sa presuniete domov, kde dáte bodku za krásnym večerom (rozumej divoký sex). Ale vaša radosť sa rozplynie v okamihu, ako sa k vám na rande votrie vaša čerstvo rozídená kamoška, ktorá bude non stop rozprávať, nadávať, plakať, opíjať sa a nakoniec skončí u vás doma nad záchodovou misou a vy (ak ste žena), alebo vaša frajerka (ak ste muž) jej bude pri tom držať vlasy a utešovať ju.

Niečo podobné zažil v pondelok večer Zayn Malik. Zobral svoju drahú Gigi na večeru do New Yorku, no nebolo to romantické rande vo dvojici, ale 2+1. Plus jednotka bola čerstvo rozídená Taylor a pre chlapa nie je nič horšie, ako najlepšia kamoška jeho frajerky, ktorá je v porozchodovej fáze. Chudák Zayn, ktorý pred pár dňami zrušil svoju veľkú koncertnú shov v Dubaji kvôli zhoršujúcim sa stavom úzkosti, musí byť po tomto hroznom rande úplne zničený. Už nech si Taylor nájde novú obeť, s ktorou na pár mesiacov zaplní bulvár a nebude robiť tretie koleso na bicykli nevinným párom.

1

4

5

6

7

8

9







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk