Khloé už má požehnanie od matky

pridal WonderWoman 20.9.2016 o 21:54


cov

Kris jej vzťah s mladým basketbalistom schvaľuje.

Khloé je zadaná len niekoľko dní (prípadne týždňov), ale to nebráni jej matke, ej kej ej bordel mame Kris, strkať do toho nos a rozdávať požehnania. Už sa k tomu stihla v sobotu vyjadriť magazínu People, ktorý ju oslovil na benefičnej akcii.

Podľa Kris sú spolu zlatí a Tristan vyzerá ako veľmi milý chlapík. A dodala k tomu aj jednu zo svojich šesťdesiatročných životných múdrostí. „Myslím si, že v akomkoľvek vzťahu, skrátka v živote, je to podľa mňa o chémii a hodnotách, ktoré vyznávate. Je to o tom, ako si dvaja ľudia sadnú.“ Trošku stručné požiadavky na vzťah, ale každý má iné nároky, to je jasné. Našťastie Tristan spĺňa jedinú podmienku, ktorú Kardashianky majú pri výbere partnera – je černoch. No a Khloé sa rozhodla pochváliť s týmto výberom a v nedeľu vzala Tristana na romantickú prechádzku v Miami. Ruka v ruke sa šli naobedovať a večer zase vyrazili do nočného klubu. Už im tam chýbala iba Kris a táto idylka by bola dokonalá.

 

1

2

3

Ježibaba Kris sa vytešuje z ďalšieho černocha v rodine7

5

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk