Dotrtkané

pridal WonderWoman 20.9.2016 o 21:05


cov

Medzi Justinom Bieberom a Sofiou Richie je koniec.

A je to tu. V Hollywoode sa nám začala rozchodová sezóna. Angelina s Bradom sa po dvanástich spoločných rokoch rozvádzajú a Justin so Sofiou sa po mesiaci teenagerskej trtkačky rozišli. Aké podobné milostné osudy, však?

Tento rozchod ale určite nebol taká jóbovka ako vyššie spomínaný rozvod. Asi každý okrem Sofie tušil, že Justin si s ňou len skrátil dlhé nudné leto. Rozchod potvrdil aj portál TMZ a podľa blízkeho zdroja to bol práve Justin, kto to ukončil. Vraj hlavne preto, že nechcel vážny vzťah. No a Sofia naopak vyzerala, že sa dosť namotala, takže najlepším riešením tejto prekérnej situácie bolo pre Justina rozísť sa s ňou. A možno za to mohla aj Sofia, ktorá mu lozila do telefónu keď kontrolovala, koľkokrát za deň telefonoval Selene, ktorá si kvôli tomu musela zmeniť číslo. Ale nebojte sa, Sofia sa z rozchodu spamätáva celkom originálne. Trávi čas s Bronte Blampied – to je to dievča, s ktorým sa Justin vláčil po žúrkach, keď ešte boli so Sofiou spolu. To sa ale muselo Justinovi v ten večer štikútať…

1

2

3

Sofia už sa vláči za ručičku so svojou niekdajšou sokyňou Bronte4

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk