Courtney Stodden prehovorila

pridal WonderWoman 21.9.2016 o 21:58


cov

No poďme si to vypočuť.

Dobre, tak prečítať, ale pochopili ste, ako to myslím. Po poslednom dogrcaniahodnom počine našej šialenej Courtney, kedy sa veselo lesbila s postaršou škaredou mužatkou, som už akosi rezignovala. Po tomto už naozaj nie je nič, čím by ma ešte dokázala prekvapiť. Veď už aj umelé dieťa si zadovážila, tak čo môže byť horšie? Kúpi si snáď nového umelého manžela?

Ale viete čo, vôbec by som sa tomu nečudovala. Mám totiž takého malého tušáka, že Courtney sa čoskoro chystá (po vzore Angeliny) vyplniť rozvodové papiere. V relácii Allegedly with Theo Von & Matthew Cole Weiss totiž prehovorila o svojom údajnom potrate a o tom, čo to malo spôsobiť medzi ňou a Dougom. Povedala, že je stále v smútiacom procese, je otvorená aj adopcii a neľutuje, že informáciu o potrate zverejnila. „Dostalo sa ku mne toľko ľudí – mužov aj žien, ktorí to zažili a ktorí povedali, že som im veľmi pomohla. Keď si myslíte, že ste sami, nielen pri potrate, ale v akomkoľvek trápení v živote, máte pocit, že ste jediný a svet okolo vás sa uzatvára. Ani trochu to neľutujem. Dostala som toľko podpory a cítila som, že v tomto procese nie som sama.“ Na ďalšie dieťa zatiaľ nie je pripravená. „Je ťažké hovoriť o ďalšom dieťati. Stále som v smútiacom procese, je pre mňa ťažké na to odpovedať. Ale viete, nikdy neviete. Mám len 22, takže mám veľa času premyslieť si to.“ A pravdepodobne premýšľa aj o tom, s kým to dieťa raz bude mať. Vraj sú momentálne s Dougom na rázcestí a uvidí sa, ktorým smerom ich vzťah pôjde. „Myslím si, že keď pár spoločne čelí v živote zložitej skúške, čokoľvek to je, buď vás to od seba odtrhne, alebo vás to zomkne. A myslím si, že práve teraz sme na nejakej križovatke a snažíme sa na to prísť.“ Tak nejak mi z toho vychádza, že by sme sa asi asi mali pripraviť na ďalšie dramatické divadielko.

 

Courtney na minulotýždňovej prechádzke v Los Angeles

1

2

3

4

5

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk