UPDATE: Ryan Gosling sa (ne)oženil

pridal kara 21.9.2016 o 18:25


TORONTO,  ON - SEPTEMBER 07: (L-R) Actors Ben Mendelsohn,  Dane DeHaan,  Bradley Cooper,  Eva Mendes,  Ryan Gosling,  Writer/Director Derek Cianfrance and actor Emory Cohen attend "The Place Beyond The Pines" premiere during the 2012 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 7,  2012 in Toronto,  Canada. (Photo by Sonia Recchia/Getty Images)

S Evou Mendes sa tajne vzali.

Dnes je smutný deň. Pizza je už na ceste, pukance v mikrovlnke, víno v chladničke, vankúš Ryana Goslinga v životnej veľkosti objednaný a vreckovky v bezprostrednej blízkosti. Už ostáva len stačiť play a poplakať si pri filme The Notebook. Ryan Gosling je už totiž oficiálne mimo trhu nezadaných. S Evou Mendes síce tvorí pár už od roku 2011, ale teraz sa rozhodli to zoficiálniť a už sú svoji. Po dvoch spoločných deťoch by sa veru aj patrilo.

Médiá nás asi chceli rozveseliť po zdrvujúcej správe o tom, že Brad a Angelina nebudú žiť šťastne až do smrti, a tak prišli s informáciou, že Ryan a Eva sa vzali. Veď viete, aby nám dodali opäť troška viery v pravú lásku. No zabudli na to, že Ryan je platonickou láskou miliónov žien, ktorým táto správa zlomila srdce. Ak nim patríte, až tak veľmi zas zúfať nemusíte. Veď ako sme už zistili, ani kopec spoločne strávených rokov a spoločné deti nie sú prekážkou k tomu, aby sa niekedy v budúcnosti rozišli. To im ale, samozrejme, neželám.

Niekoľko blízkych zdrojov prezradilo magazínu UsWeekly, že Ryan a Eva sa vzali niekedy začiatkom tohto roka. Predpokladám, že za týmto rozhodnutím stálo plánovanie druhého spoločného dieťaťa. Prípadne zistenie druhého tehotenstva, ale tvárme sa, že tak to nebolo, lebo to je menej romantické. Možno sa po piatich rokoch rozhýbali aj kvôli Evinmu bratovi, ktorý v apríli prehral dlhý boj s rakovinou. Brali sa len v prítomnosti najbližšej rodiny a priateľov, takže Eva si možno želala, aby jej milovaný brat ešte bol na jej svadbe. Nech už je to akokoľvek, najhlavnejším dôvodom bude asi to, že sa ľúbia. A čo teda povedal blízky zdroj? „Eva a Ryan sa vždy cítili ako manželia. Sú do seba zbláznení.“ Tak teda držíme palce a verím, že o ich rozvode nebudeme musieť nikdy písať.

UPDATE: Panika bola zbytočná. Ako sa nakoniec ukázalo, UsWeekly natrafilo na nejaký dosť nespoľahlivý zdroj, ktorý si správy o svadbe vymyslel. To, že Ryan a Eva sa nevzali, už potvrdili stránky Gossip Cop a aj TMZ.

hrdličky Eva a Ryan

26D88D7300000578-3004656-image-a-1_1426878759592

Eva Mendes and Ryan Gosling

eva-mendes-ryan-gosling-zoom-f596a4b2-7812-4cb7-9c46-eb8af5e1956c

ryan-gosling-768x1024

Ryan-Gosling-Eva-Mendes-park-Paris







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk