Amber Heard na záťahu

pridal kara 22.9.2016 o 19:56


0

Spoločnosť jej robila Cara Delevingne.

Amber v pondelok večer vyrazila do ulíc Londýna trocha si zresetovať hlavu. Možno sa ešte stále snaží spracovať svoj nedávny rozvod, a to je dôvod, prečo to s pitím troška prepískla. Okrem Cary jej robila spoločnosť aj ich spoločná kamoška a modelka Clara Paget. Tej prischla psia povinnosť odvliecť opitú Amber z podniku do auta. A Amber mala teda nakúpené parádne. Vôbec to tým celebritám nezávidím. Na každom kroku nejaký fotograf a keď sa im náhodou občas šmykne a vypijú viac ako chceli, hneď sú fotky po celom internete.

Nie je to prvýkrát, čo si Amber a Cara vyrazili spoločne si užiť trocha nočného života. Naposledy im to ale veľmi nevyšlo, pretože ich do podniku, do ktorého chceli ísť, nepustili kvôli ich nevhodnému správaniu. Ktovie, či medzi nimi niečo viac ako len kamarátstvo. Obe sú hrdé bisexuálky (aj keď neviem o tom, že by Cara mala niekedy aj chlapa), a obe sú čerstvo nezadané. Cara zvládla odchod z podniku bez opory, no za to mala na tvári poriadne sklamaný výraz. Zrejme večer neprebehol podľa jej predstáv a počítala s tým, že s Amber odídu spoločne k nej domov, no tá sa opila až príliš. A možno len zbytočne špekulujem. To všetko asi ukáže až čas.

1

3

4

5

6

7

7a

8

9

10

11

12

3898DE6200000578-3797865-You_ve_got_to_hand_it_to_her_She_was_carefullly_guided_to_a_wait-a-27_1474372452656







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk