Zaľúbená Ariana Grande

pridal WonderWoman 22.9.2016 o 10:03


cv

So svojim milým sa už neskrýva.

Ariana zo začiatku svoj vzťah s rapperom Mac Millerom tak trošku tajila, lebo ich spolu nachytali len mesiac po tom, ako sa rozišla s tanečníkom Rickym po ročnej známosti. Ale už o pár dní si povedali, že je teda zbytočné niečo tajiť a na MTV Video Music Awards prišli ako pár.

Takže teraz si už môžu bezstarostne vykračovať ruka ruka v ruke a neskrývať svoju lásku (alebo čokoľvek medzi nimi je). V utorok boli spolu v nahrávacom štúdiu Sirius XM v New Yorku, odkiaľ si skočili po kávu. Kým na ňu čakali, nežne si hľadeli do očí a vymieňali si jeden úsmev za druhým. Ariana ich vzťah potvrdila aj minulý týždeň u Ellen. Najskôr sa síce zdráhala, lebo predtým nikdy nerozprávala v žiadnej show o svojom ľúbostnom živote, ale potom potvrdila, že sú spolu a je šťastná. Predtým boli tri roky len kamaráti a zrazu, z ničoho nič, sa stali viac než len priateľmi. Nič neobvyklé, stáva sa to aj bežným smrteľníkom. Tak držíme palce, vzťahy v hudobnom priemysle bývajú náročné.

1

2

3

4

5

6

7

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk