Lindsay pokračuje v obviňovaní Egora

pridal kara 23.9.2016 o 21:59


egor-tarabasov-lindsay-lohan-main

A jemu sa to už prestalo páčiť.

Ako iste viete, takto pred dvoma mesiacmi sme boli svedkami začiatku konca vzťahu Lindsay Lohan a Egora Tarabasova. Šialené príspevky na instagrame skončili hádkou na balkóne, počas ktorej Lindsay kričala na plné hrdlo, že Egor ju chcel zabiť. A nebol to jediný incident takéhoto charakteru, ktorý sa počas ich vzťahu odohral. A keďže Egor je synom bohatého ruského oligarchu, ruské médiá celkom zaujíma, čo sa medzi nimi vlastne odohralo. A zaujíma ich to vlastne celkom dosť. Kanál Channel One údajne zaplatil Lindsay vyše 800 tisíc dolárov, aby doletela do Moskvy a porozprávala svoju stranu tohto príbehu. Tá to, samozrejme, nadšene prijala, peňazí už veľa nemá a radšej oddychuje na jachtách než by mala pracovať, takže win-win situácia.

V rozhovore s televíziou sa vrátila k ich balkónovej hádke a objasnila, čo sa vlastne stalo. Išla si ľahnúť, keď sa jej Egor vlámal do domu a začal ju škrtiť. Vraj sa bála, že jej tvár poleje kyselinou, a preto vybehla na balkón a začala kričať o pomoc. A mne tu hneď nesedí viac vecí. Egor a Lindsay spolu v tom čase bývali, takže neviem aké vlámanie. Po druhé, Egor so sebou nebodaj nosí vo dne aj v noci kýbeľ s kyselinou? Veľmi zvláštne tvrdenie, obzvlášť, keďže už o incidente rozprávala a nič také nepovedala. Ale keď vám ponúknu takmer milión za rozhovor, asi si treba troška udalosti prikrášliť. A po tretie, do dnešného dňa na Egora nepodala žiadne trestné oznámenie, všetky vyhlásenia si šetrí len pre médiá, žiadne pre políciu.

Egorovi sa ale toto prikrášľovanie nepáči a pre DailyMail sa rozhodol prehovoriť. Aby Lindsay nakoniec neprišla ešte o viac peňazí než zarobila, keď sa s ňou Egor začne ťahať po súdoch za ohováranie. Peniaze na dobrých právnikov rozhodne má. Čo teda povedal? „Do mojej pozornosti sa dostalo, že moja bývalá snúbenica Lindsay Lohan ma očierňuje novými tvrdeniami v ruských a medzinárodných médiách. Môj vzťah s Lindsay skončil v júli 2016. V nasledujúcich týždňoch mala niekoľko pokusov o moju diskreditáciu tým, že nepresne popisovala povahu nášho vzťahu, zverejňovala skreslené fakty a robila falošné obvinenia. V tom čase som sa rozhodol, že sa k týmto nepravdivým vyhláseniam nebudem vyjadrovať. Ako medzinárodný podnikateľ sa snažím vyhýbať sa zbytočnej publicite a sústredím sa na rozvoj svojho biznisu. Rozhodol som sa nič nehovoriť aj z rešpektu voči Lindsay. No dnes by som rád vyhlásil, že všetky obvinenia, ktoré urobila alebo urobí Lindsay Lohan, nie sú pravdivé. Odmietam byť vtiahnutý do tejto mediálnej búrky, ktorá sa vytvorila po našom rozchode. Žiadne ďalšie vyhlásenia ohľadom môjho vzťahu s Lindsay Lohan robiť nebudem, ale plánujem využiť všetky možné právne cesty na ochranu svojho mena a svojej reputácie.“

Egor a Lindsay kedysi

331c433100000578-3536536-image-m-16_1460489487196

LONDON,  ENGLAND - MAY 26: Lindsay Lohan and Egor Tarabasov attend a private screening with Alice Temperley of Disney's Alice Through The Looking Glass at the Bulgari Hotel on May 26,  2016 in London,  England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Walt Disney / Alice Temperley )

pay-lindsay-lohan-and-egor-tarabasov

rs_634x1024-160622132012-634-lindsay-lohan-egor-tarabasov-childrens-ball-062216







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk