Adele ľutuje, že prestala fajčiť

pridal WonderWoman 25.9.2016 o 21:59


cv

Aký paradox.

Adele sa totiž pred piatimi rokmi rozhodla prestať fajčiť práve z dôvodu, aby zachránila svoj hlas. Mala strach, že ak bude fajčiť aj naďalej, tak zomrie na nejakú chorobu vyvolanú fajčením. Tiež k jej rozhodnutiu dopomohla aj situácia v jednom francúzskom rádiu, kde pri živom vystúpení zrazu stratila hlas. Ale dnes svoje rozhodnutie ľutuje a ide tu opäť o jej spevácky hlas, ktorý je toho príčinou.

Adele si totiž myslí, že odkedy prestala fajčiť, jej hlas zoslabol a už nie je taký, ako predtým. Prezradilo to v rozhovore pre kanadský magazín a spomenula aj Bruna Marsa. „Ľudia s najlepšími hlasmi vždy fajčili. Vzdala som sa fajčenia a som presvedčená, že to urobilo môj hlas slabším. Bruno Mars fajčí ako stará žena. Môj vizážista bude smrdieť, keď si dá cigaretu. Nikdy predtým som si to nevšimla.“ Je teda možné, že Adele sa k fajčeniu opäť vráti. Jedine, že by jej niekto tieto hlúposti vytĺkol z hlavy, pretože jej hlasu nič nechýba a rakovinu pľúc nepotrebuje.

Adele ako fajčiarka

01

2

3

5

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk