Bitkárka Gigi Hadid

pridal WonderWoman 25.9.2016 o 21:58


cov

Dievča sa nezdá…

Gigi Hadid nie je žiadna krehká kvetinka. Naopak, je to riadna drsňáčka. Presvedčila nás o tom vo štvrtok na Milano Fashion Weeku, kedy na vlastnej koži zažila „pokus o únos“. Ale keďže má Gigi pravidelné boxerské tréningy, ako nám nedávno prezradila v rozhovore pre Harper´s Bazaar, len tak ľahko si na ňu nikto nepríde. Bránila sa totiž ako lev.

Ako si tak spolu so sestrou Bellou vykračovala z Max Mara prehliadky, zozadu sa k nej dostal chlapík v klobúku, schmatol ju a zdvihol do vzduchu. Bella, ktorá ju držala za ruku, nestihla ani pípnuť, no Gigi sa nedala a chlapíkovi vrazila poriadnu lakťovku. Vytrhla sa mu a napriahla sa na neho pravačkou. Chlapík však so smiechom utiekol a rozzúrenú a nadávajúcu Gigi musel držať ochrankár, inak by tomu debilkovi nakopala riť. Ten debilko by mal byť podľa všetkého známy prankster Vitalii Sediuk, ktorý sa už v minulosti obšmietal okolo viacerých celebrít. Vliezol napríklad pod sukňu Americe Ferrere a bol podozrivý aj zo spáchania „atentátu“ na Kim. Neviem presne, čo tým celým tento týpek sleduje, ale mal by si dávať pozor, lebo keď ho dokázala spacifikovať modelečka Gigi, tak to dokáže aj hocijaká iná celebrita.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk