Dráma pokračuje

pridal kara 27.9.2016 o 20:36


rs_1024x759-140828115832-rs_1024x759-140216124529-1024-brad-pitt-angelina-jolie-bafta-award-red-carpet-couple-jl-021614_copy

Aké sú novinky v rozvode Angeliny a Brada?

Ubehlo už pár dní, odkedy sme sa zaoberali rozvodom Angeliny Jolie a Brada Pitta, tak si poďme zhrnúť všetky nové informácie. A začnime asi udalosťou, ktorá bola pre Angelinu údajne poslednou kvapkou, a to incidentom v lietadle. Vraj existuje nahrávka tohto celého incidentu, ktorá by Brada mohla očistiť, keďže na nej vidno iba slovnú potýčku. Blízke zdroje ale kecajú jedna radosť, a tak vďaka nim vieme, že malo ísť o hádku medzi Bradom a ich najstarším synom Maddoxom. Nič dramatické sa vraj neodohralo, Brad síce kričal, ale to sa asi medzi rodičmi a tínedžermi celkom bežne stáva. Všetky blízke zdroje popreli, že by bol Brad voči deťom agresívny. FBI vydalo vyhlásenie k celému incidentu, v ktorom povedali, že stále zbierajú dôkazy a vyhodnocujú, či spustia vyšetrovanie na federálnej úrovni.

Odkedy Angelina podala žiadosť o rozvod, Brad nevidel deti a ani s ňou nehovoril. Dôvod je jednoduchý – Angelina si vraj dala zablokovať jeho telefónne číslo. S deťmi sa odsťahovala z ich spoločného domu do prenajatého domu v Malibu, ktorý si podľa viacerých zdrojov zabezpečila už pár týždňov vopred. A aj keď Brad nie je v kontakte s Angelinou, je vraj v kontakte s jej otcom Jonom a dúfa, že mu pomôže trocha ukľudniť situáciu.

Čo sa týka správ o tom, že k rozvodu viedol hlavne ich rozdielny prístup k výchove, aj tu sa už vynorilo viac informácií. Najviac konfliktov spôsobovala hlavne Angelinina kariéra v United Nations. Angelina má totiž veľké ambície, chcela by tejto organizácii šéfovať a údajne rozmýšľa aj nad tým, že sa kvôli tomu presťahuje do Anglicka. Problémom bolo to, že často chodí do krajín, kde sú vojnové konflikty, a ťahá tam so sebou aj deti. Toto sa Bradovi vraj nepáčilo a aj keď ju v jej ambíciách podporoval, neželal si, aby na tieto miesta brávala deti kvôli bezpečnosti. Nedávno sa mala medzi nimi strhnúť veľká hádka kvôli Sýrii, kam sa Angelina v blízkej dobe chystá a plánuje tam zobrať aj ich deti. S týmto totiž Brad vôbec nesúhlasil, a to aj napriek tomu, že Angelina si vždy najme špičkovú ochranku. A ja sa mu teda vôbec nečudujem.

Vojna o deti je síce v plnom prúde, no vojnu o majetky čakať nemusíme. Vraj majú všetko ošetrené v predmanželskej zmluve. Angelina sa evidentne rozhodla pretrhať medzi ňou a Bradom všetky putá, a tak odstúpila ako režisérka filmu Africa, v ktorom bude Brad hrať. Natáčanie tohto filmu bolo oznámené už v roku 2014, no stále sa to odkladalo kvôli nezhodám medzi Angelinou a produkčnou spoločnosťou. Tak aspoň to konečne budú môcť natočiť, keď to konfliktná Angie zabalila.

Tento týždeň sa v médiách objavil aj jeden zaujímavý článok o nej, ktorý hovoril o tom, aká je Angelina šikovná v budovaní svojho imidžu. Nikdy vraj nemala žiadneho PR manažéra a všetko si rieši sama. Od začiatku jej vzťahu s Bradom sa snažila, aby ich svet vnímal ako dokonalý pár a ju ako vyliečenú rebelku, z ktorej sa stala svätica, a celé roky sa do médií nedostávali žiadne informácie o ich súkromnom živote – len to, čo s nami otvorene zdieľali. A zrazu, po podaní žiadosti o rozvod, sa začala sypať na Brada špina zo všetkých strán. New York Post tvrdí, že všetky tieto informácie vypúšťa samotná Angelina. Zhoduje sa to aj s nedávnym vyhlásením blízkeho zroja z Bradovho okolia, ktorý tvrdil to isté a vraj si to myslí aj Brad.

A máme tu ešte aj vyjadrenia blízkych zdrojov pre magazín People. Človek blízky Angeline povedal: „Časom sa to skrátka nazbieralo – nešlo o žiadnu jednu konkrétnu vec. Milovala tohto muža niekoľko rokov, rozvod nie je niečo, pre čo sa rozhodnete impulzívne.“ A Bradov zdroj zase dodal: „Evidentne nastal istý zlom, kedy už toho skrátka mala dosť. Je možné, že toho mal dosť aj on a povedal, že už nevládze, a ona len zareagovala. Bolo to náročné už nejaký čas. Snažil sa, aby sa to vyriešilo potichu – nie aby zachránili manželstvo, ale kvôli ich deťom – no bolo to úplne odignorované.“

1420823076_angelina-jolie-brad-pitt-zoom

1446666573_angelina-jolie-brad-pitt-zoom

angelina-jolie-and-husband-brad-pitt

brad-and-angelina-main







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk