Blake Lively porodila

pridal WonderWoman 30.9.2016 o 19:15


cov

Pôrod číslo dva už má úspešne za sebou.

Po Behati a Adamovi tu máme ďalších hollywoodskych manželov, ktorí úspešne šíria svoje kvalitné gény. K čerstvým mamičkám sa pridala aj Blake Lively, ktorá pravdepodobne dnes priviedla Ryanovi na svet druhé dieťa. Píšem pravdepodobne dnes, lebo zatiaľ nie je známy deň narodenia ani pohlavie bábätka.

Vieme len toľko, že Blake rodila v nemocnici na Manhattane a že medzi prvými, ktorí prišli za ňou a drobcom na návštevu, bola Taylor Swift. S Blake a Ryanom si je vraj veľmi blízka, takže medzi gratulantmi nemohla chýbať. A ku gratulantom sa pripájame aj my a v napätí očakávame, či je nový člen rodiny chlapček, alebo dievčatko a aké bude jeho ctené meno. Môžete hádzať svoje tipy do komentárov, šanca, že sa trafíte je 50 na 50.

 

1

NEW YORK,  NY - FEBRUARY 08: Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds attend the "Deadpool" fan event at AMC Empire Theatre on February 8,  2016 in New York City. (Photo by Nicholas Hunt/Getty Images)

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk