Miley Cyrus nahradila Ellen DeGeneres

pridal WonderWoman 1.10.2016 o 21:48


cov

A uvádzala namiesto nej jej show.

Štvrtkovú show Ellen DeGeneres nemoderovala ona, ako sme už 13 (!) rokov zvyknutí, ale jej miesto zaujala na jeden večer Miley Cyrus. Hoci som veľmi nepochopila, prečo tomu tak bolo, musím povedať, že Miley to zvládla veľmi dobre. Ellen je jedinečná a diváci ju milujú, ale Miley odviedla dobrú prácu a publikum prejavovalo sympatie aj jej.

Hneď v úvode to rozbalila vtipným tanečkom, ktorý mal parodovať Ellen. Miley to ešte zdôraznila keď povedala, že je oblečená ako Ellen, vonia ako Ellen a dokonca pred chvíľou pobozkala dievča. Priznala však, že je aj trochu nervózna, lebo je to prvýkrát, čo uvádza show oblečená. Skrátka bola vtipná a s prehľadom všetko zvládla. Priznám sa, že v poslednej dobe sledujem tohtoročný The Voice, v ktorom Miley porotcuje a celkom som si ju vďaka tomu obľúbila. Keď to takto pôjde ďalej, začnem si ešte aj púšťať jej pesničky. No čo už.

1

2

3

4

5

6

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk