Joshua Jackson na večernej prechádzke

pridal WonderWoman 1.10.2016 o 21:18


cov

A nebol na nej sám.

Spoločnosť mu totiž robila jeho kolegyňa z fachu – herečka Margarita Levieva. Koncom augusta popíjal so svojou seriálovou manželkou Ruth Wilson a minulý týždeň sa vybral na večernú prechádzku s Margaritou. Keby šiel radšej sám, s ploskačkou margarity vo vrecku, tak by som nič nepovedala. Ale nie, on musel robiť garde pri venčení tej nenamaľovanej ženskej. Áno, som voči nej zaujatá, lebo som sa stále nepreniesla cez jeho rozchod s Diane Kruger. A áno, je smiešne, že to tak prežívam.

Tak sa poďme pozrieť, kto je to tá Margarita. Je to rusko-americká herečka, má 36 rokov a je to bývalá gymnastka. Od roku 2014 chodí s hercom Sebastianom Stanom, ale ten asi nebol doma, tak vzala okrem svojej fenky Betty na prechádzku aj Joshuu. Vraj sú iba kamaráti, ale ja veľmi na kamarátstvo medzi mužom a ženou neverím… Venčenie bolo pre oboch určite veľmi zábavné, lebo sa takmer stále smiali a Margarita si neodpustila ani zopár letmých dotykov. No som zvedavá, či budú spolu venčievať pravidelne, alebo radšej zostanú doma… možno každý sám a možno spolu. Ktovie…

1

2

3

4

5

6

7

8

Margarita keď nevenčí psaMargarita Levieva

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk