Starí zaľúbenci

pridal WonderWoman 2.10.2016 o 21:37


coov

Sharon a Ozzy Osbourneovci.

Títo dvaja budú raz pochovaní v spoločnej truhle, tým som si istá. A to hlavne vďaka Sharon a jej neuveriteľnej schopnosti odpúšťať. Manželia sú už vyše 34 rokov, stihli sa niekoľkokrát rozísť, no napriek tomu sú stále spolu a stále zaľúbení. Naposledy sa takto rozišli v máji kvôli Ozzyho nevere, z ktorej sa neskôr vykľula závislosť od sexu. Sharon ho teda poslala na liečenie a začali spoločne navštevovať manželskú poradňu. To všetko viedlo k tomu, aby Sharon svojmu milovanému manželovi odpustila a mohli spolu opäť začať fungovať pod jednou strechou. A vyzerá to tak, že ono im to naozaj funguje.

V sobotu sa vybrali na slnečnú prechádzku so svojimi psíkmi do Malibu a svoju lásku si dokazovali aj nežnými bozkami na ulici. Je to fascinujúce, romantické, nechutné, alebo choré? Neviem sa rozhodnúť. Totiž, fascinuje ma, že to medzi nimi aj po toľkých dlhých rokoch stále iskrí. Pripadá mi romantické, že ich manželstvo prekonalo všetky prekážky, no musí byť nechutné robiť čokoľvek s Ozzym a je choré, že mu to všetko Sharon odpustila. Ale v každom prípade, je to ich život, tak nech si ho žijú podľa seba a so sebou.

1

2

3

4

5

6

7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk